skip to Main Content

OM METTE RUD

Som din Energy Mentor støtter og hjælper jeg dig til at få adgang til din livsenergi og blive mere grundglad i dit liv – både i hverdagen og i dit arbejdsliv.

Jeg arbejder ud fra et eksistentielt perspektiv og filosofien om funktionel medicin, emotional responsibility, et balanceret nervesystem og energy management.

I mit arbejde med mennesker begynder jeg altid inde fra med afsæt i den enkeltes livsenergi og de grundlæggende ressourcer og kompetencer, der ligger her.

Når du er i kontakt med din livsenergi, lytter til den og handler ud fra den, oplever du større grundglæde i dagligdagen. Det har en positiv virkning på din energi, trivsel, klarhed, balance og interaktion/samarbejde med omgivelserne.

Jeg arbejder på 4 bevidsthedsniveauer – det fysiske plan, mentale plan, følelsesmæssige plan og sjælelige plan. Hertil følger gode til- og fravalg. Vi får langt mere livsenergi, grundglæde og sundhed ved at træffe livgivende valg.

Min tilgang er holistisk – kost, motion, søvn, tanker og sociale relationer har stor betydning for vores fysiske og mentale sundhed.

Jeg har personligt erfaret dét at få tilført tilstrækkelige næringsstoffer er afgørende for min balance, energi og overskud i dag. Derfor sværger jeg til nogle testbaserede kosttilskud, som supplerer mit arbejde som Energy Mentor.

Jeg arbejder både med privatpersoner og med talenter, medarbejdere og ledere i virksomheder, hvor jeg gennemfører 1:1 sessioner, forløb, oplæg og workshops.

summer-5101801_1920
Energy Mentor

I mit mangeårige kommercielle arbejdsliv har udvikling af mennesker, relationer, forretning og salg været i fokus.

Jeg har arbejdet med træning og udvikling i virksomheder, forretningsudvikling, salg, go-to-market, iværksætteri og startups i både ind- og udland. Jeg har flere års erfaring med coaching, mentoring, rådgivning, vejledning og guiding i en lang række forskellige konstellationer.

Min rejse til i dag at være Energy Mentor begyndte for år tilbage og har været en spændende personlig udviklingsrejse. Jeg nåede simpelthen til at et punkt i mit liv, hvor jeg trængte så ubeskriveligt til fred og ro og til at finde hjem til mig selv. Jeg var fanget på livets karrusel og var blevet væk fra min livsenergi.

Set i bakspejlet kan jeg nu se, hvor meget jeg har levet i reaktion både i mit privatliv og i mit arbejdsliv. Krop og sind var stresset og mit nervesystem var ude af balance. Jeg levede mit liv styret af frygt, utryghed og ubalance. Det er hverken et rart eller sundt sted at leve livet fra.

I dag har jeg fundet tilbage til mig selv, jeg har mit anker på plads i mig og lever i overensstemmelse med min livsenergi.

Jeg er i langt bedre balance mentalt, følelsesmæssigt og kropsligt. Jeg oplever langt større grundglæde hver dag og lader mig styre af tillid. Jeg udvikler mig stadig som menneske hver dag, og det vil jeg fortsætte med – det kan jeg slet ikke lade være med.

Jeg er bl.a. uddannet i coaching, spirituel vejledning og healing og kombinerer disse redskaber i mit arbejde som Energy Mentor.

Er du eller din virksomhed blevet nysgerrige på, hvad du/I kan få ud af et samarbejde med Energy Mentor, så ring eller skriv til mig.

grass-4289524_1920

"Det bedste coaching forløb jeg har prøvet! Fantastisk oplevelse at få en energilæsning hos Mette, som ramte spot on. Samtidig oplever jeg for første gang en coaching, der gør en forskel og giver så god mening for mig. Mette går nogle lag dybere og rammer plet. Jeg har efter bare de første sessioner fået så meget med mig, som jeg allerede nu har stor glæde af og som vil følge mig resten af livet. Mette er utrolig dygtig til det, hun laver og samtidig et meget empatisk og behageligt menneske.…

Anonym

"Mette er dygtig til at skabe et rum, hvor ord og energi flyder frit. Jeg har opnået overraskende indsigter og nye perspektiver på områder, der hjælper mig til endnu bedre resultater både privat og professionelt. Jeg har fået klarhed på, hvornår jeg kommer til at spænde ben for mig selv og samtidig fået hjælp til at finde nye, spændende og resultatskabende veje. Mette er åben, altid glad, tillidsvækkende og dybt professionel. Hun har tydeligvis gået vejen selv, hvilket jeg oplever som en obligatorisk forudsætning for en dygtig coach og mentor. Hun…

Gunhild Røy

”Efter mere end 23 år i samme firma stod jeg med muligheden for at skifte karrieremæssigt spor. Jeg havde dog brug for at sikre mit næste karriereskridt var forankret i den kerne, som giver mest værdi og mening for mig både professionelt og personligt. Det skulle være en kerne som i så høj grad som muligt var forankret i positiv energi for mig – så en mere holistisk tilgang som sikrede, at jeg fik hele mig selv med i mit næste karriereskridt. Her fik jeg fik anbefalet Mette igennem nogle…

Kristian Voss Sørensen

"Energilæsningen hos Mette var overvældende på en fantastisk måde. Det hele foregik på telefonen imellem Las Vegas og København. Hun havde ingen forudsætning for at kende mine familiemæssige forhold eller min livssituation i det hele taget. Helt uventet blev hun fra start kontaktet af min afdøde mor, der gik bort i 2019, som havde en insisterende besked til mig. Jeg kunne mærke min mor og det budskab, hun bragte til mig via Mette, var SÅ virkeligt og realistisk. Jeg troede simpelthen ikke, det kunne lade sig gøre - men det…

Helle Fjord Hudson

”Jeg har gennem en periode været i forløb ved Energy Mentor, Mette Rud, og kan meget varmt anbefale hende. Hun har på hendes egen meget ærlige, positive og professionelle måde hjulpet mig med at få klarhed og opmærksomhed på mine mønstre, og derigennem arbejde positivt med dem. Hun er enormt dygtig til at hjælpe mig med at perspektivere og se tingene i et andet lys og har derigennem også hjulpet mig med at reflektere over mine følelser og handlemønstre”

Britt Lisberg Jørgensen

"Jeg har været til energilæsninger hos Mette 3 gange siden 2020. Hver gang er jeg gået derfra med følelsen af at være blevet set og guidet på kærligste vis. Jeg føler mig afklaret, beriget og fuld af gåpåmod. Jeg er kommet med et mudret billede af en situation eller nye muligheder. Jeg går derfra med følelsen af, at jeg ved, hvad jeg skal og hvilken vej jeg skal forfølge. Mette giver et meget fint helikopterblik på, hvor jeg står lige nu, og hun giver mig konkret og afklaret hjælp til…

Trine Rosendal

"Mette er sympatisk og dygtig til at kommunikere i et sprog, der giver mening. Med en kombination af energilæsning, coaching og healing, finder vi i fællesskab frem til den rigtige vej videre - og får nogle skønne grin undervejs. Intet er mere fastlagt end at vi kan lege - lege med guidance fra det åndelige guideteam og mavefornemmelser. Jeg har været og er fortsat glad for at have Mette som coach"

Simone Hasselriis Haulrich

"Tusind tak! Det var en fantastisk energi session. Meget dyb. Jeg er grundlæggende kommet i mærkbar mere ro efter vores session. Det har haft en stor effekt på, hvordan jeg er i livet."

Anonym

"Jeg er ikke en spirituel person. Jeg har i princippet altid betegnet mig som alt andet end og har befundet mig rigtig godt med pragmatiske fakta. Jeg møder Mette Rud på et kursus, som i øvrigt var alt andet end spirituelt, og fandt alligevel kombinationen af energilæsning og coaching yderst interessant og aktuelt. At kunne blive coachet med udgangspunkt i ens grundlæggende ressourcer og kompetencer, giver muligheden for at finde det helt rigtig afsæt og skaber den helt rigtige base for det videre forløb. Grundet denne tilgang er Work Life…

Anders Rosenstand

KONTAKT

ENERGY MENTOR
v. Mette Rud
Sted: Islands Brygge, København
Telefon: + 45 26 28 03 73
Mail: info@energymentor.dk

SKRIV TIL MIG

    Er du en robot?

    Back To Top