skip to Main Content

“Det bedste coaching forløb jeg har prøvet! Fantastisk oplevelse at få en energilæsning hos Mette, som ramte spot on. Samtidig oplever jeg for første gang en coaching, der gør en forskel og giver så god mening for mig. Mette går nogle lag dybere og rammer plet. Jeg har efter bare de første sessioner fået så meget med mig, som jeg allerede nu har stor glæde af og som vil følge mig resten af livet. Mette er utrolig dygtig til det, hun laver og samtidig et meget empatisk og behageligt menneske. Jeg vil anbefale alle, der står med udfordringer til at snakke med Mette”

“Mette er dygtig til at skabe et rum, hvor ord og energi flyder frit. Jeg har opnået overraskende indsigter og nye perspektiver på områder, der hjælper mig til endnu bedre resultater både privat og professionelt. Jeg har fået klarhed på, hvornår jeg kommer til at spænde ben for mig selv og samtidig fået hjælp til at finde nye, spændende og resultatskabende veje.

Mette er åben, altid glad, tillidsvækkende og dybt professionel. Hun har tydeligvis gået vejen selv, hvilket jeg oplever som en obligatorisk forudsætning for en dygtig coach og mentor. Hun har en unik evne til koble sig på en persons energi, der sammen med hendes evne til at stille målrettede og præcise spørgsmål åbner muligheden for personlig udvikling på et virkelig dybt plan.

Jeg anbefaler varmt Energy Mentor og Mette Rud til både private og virksomheder, der ønsker kortere eller længere forløb omkring dybdegående personlig og/eller professionel udvikling. Jeg anbefaler ligeledes en Energilæsning til enhver, der står et sted i livet, hvor et dybere perspektiv er en hjælp til at håndtere alt fra en specifik udfordring til en generel større forståelse af sig selv og egne handlemønstre.”

”Efter mere end 23 år i samme firma stod jeg med muligheden for at skifte karrieremæssigt spor. Jeg havde dog brug for at sikre mit næste karriereskridt var forankret i den kerne, som giver mest værdi og mening for mig både professionelt og personligt. Det skulle være en kerne som i så høj grad som muligt var forankret i positiv energi for mig – så en mere holistisk tilgang som sikrede, at jeg fik hele mig selv med i mit næste karriereskridt. Her fik jeg fik anbefalet Mette igennem nogle gode venner.

Jeg oplevede fra første session, at Mette via hendes Energilæsning var utrolig skarp på at tune ind på, hvem jeg var som person, ikke bare som karriere menneske – jeg følte mig virkelig set som en hel person. Det bragte mig ind i en personlig rejse for at finde frem til, hvad der er unikt ved mig som person og blive bevidst om, hvad jeg specifikt bidrager med i min karrieremæssige succeser. Men også hvad jeg vælger at bruge min private tid på og hvorfor.

Igennem forløbet på 5 sessioner lykkedes det mig ikke bare at få defineret meget konkret min karrieremæssige “mission statement” eller “purpose”, som er mit fokus fremover. Men også hvilke elementer jeg skal sikre bliver tilfredsstillet i mit næste karriereforløb. Her har Mette en eminent evne til at guide én igennem den proces og de værktøjer, som får fremlirket essensen af, hvad der giver én livsværdi og mening som person. Det hjalp mig også med at finde den nødvendige ro til at hvile i processen med at skifte karriere samt en helt ny forståelse og tiltro til mig selv og egne evner.

Det gør en kæmpe forskel i et karriereskifte, at vi kan kommunikere med andre mennesker om, hvad vi vil og kan samt at styre processen og narrativer om os selv. Hvis du mangler noget i dit arbejdsliv, eventuelt en dybere mening og/eller ønsker en mere energigivende karriere, så kan jeg kun på det varmeste anbefale Mette og hendes holistiske og energetiske karriererådgivning.”

”Jeg har gennem en periode været i forløb ved Energy Mentor, Mette Rud, og kan meget varmt anbefale hende. Hun har på hendes egen meget ærlige, positive og professionelle måde hjulpet mig med at få klarhed og opmærksomhed på mine mønstre, og derigennem arbejde positivt med dem.

Hun er enormt dygtig til at hjælpe mig med at perspektivere og se tingene i et andet lys og har derigennem også hjulpet mig med at reflektere over mine følelser og handlemønstre”

“Mette er sympatisk og dygtig til at kommunikere i et sprog, der giver mening. 
Med en kombination af energilæsning, coaching og healing, finder vi i fællesskab frem til den rigtige vej videre – og får nogle skønne grin undervejs. 
Intet er mere fastlagt end at vi kan lege – lege med guidance fra det åndelige guideteam og mavefornemmelser. 
Jeg har været og er fortsat glad for at have Mette som coach”

“Tusind tak! Det var en fantastisk energi session. Meget dyb. Jeg er grundlæggende kommet i mærkbar mere ro efter vores session. Det har haft en stor effekt på, hvordan jeg er i livet.”

“Jeg er ikke en spirituel person. Jeg har i princippet altid betegnet mig som alt andet end og har befundet mig rigtig godt med pragmatiske fakta.
Jeg møder Mette Rud på et kursus, som i øvrigt var alt andet end spirituelt, og fandt alligevel kombinationen af energilæsning og coaching yderst interessant og aktuelt. At kunne blive coachet med udgangspunkt i ens grundlæggende ressourcer og kompetencer, giver muligheden for at finde det helt rigtig afsæt og skaber den helt rigtige base for det videre forløb.

Grundet denne tilgang er Work Life balance i fokus, og det er bestemt noget jeg har kunnet bruge. Jeg har prøvet et coaching-forløb tidligere, som jeg i øvrigt fik rigtigt meget ud af, men min første session med Mette var virkelig en helt unik oplevelse. Sessionen bestod af en energilæsning, som skulle danne grundlaget for resten af forløbet. Udover nogle åbenbaringer, følte jeg mig exceptionelt udstyret og motiveret til at fortsætte forløbet. Mette er fantastisk til at skabe et trygt rum, hvor god energi kan flyde frit.

Energilæsningen samt de efterfølgende sessioner har åbnet op for mange ting for mig – både svært håndgribelige ting og meget lavpraktiske ting. Alt sammen noget jeg med succes har kunnet bruge i min videre færd. Jeg har bl.a. fundet en kompetence, som jeg igennem årerne har negligeret, men som jeg gennem sessionerne har kunnet give dens retmæssige plads.

Mette kan, når hun har sporet sig ind, være meget præcis og har hele tiden øjnene på bolden, hvilket man som klient nyder rigtig godt af. Man er i trygge hænder og bliver samtidigt motiveret. Hun skaber basen, man kan udvikle sig fra, og hun er med på rejsen som en naturlig del. Mette er meget empatisk og engageret og altid til rådighed.

Jeg er stadigvæk ikke udtalt spirituel, men der er ingen tvivl om, hvor meget Mette har været afgørende for min videre udvikling. Hendes unikke kombination af energilæsning, som base-skabende, og coaching kan varmt anbefales til enhver. Netop fordi Mette har talentet for at belyse og fremelske dine kompentencer ud fra dine værdier, din historie og dine ønsker for fremtiden, er et forløb med Mette for enhver – uanset hvor i privat- og/eller arbejdslivet du er. Jeg har personligt brugt det for at finde fokus og kan sikkert sige, at dét plus nogle hengemte ressourcer er blevet fundet! Jeg er meget glad for at have påbegyndt denne rejse med Mette, som jeg anser for først lige er begyndt!”

Back To Top