skip to Main Content

“Mette er dygtig til at skabe et rum, hvor ord og energi flyder frit. Jeg har opnået overraskende indsigter og nye perspektiver på områder, der hjælper mig til endnu bedre resultater både privat og professionelt. Jeg har fået klarhed på, hvornår jeg kommer til at spænde ben for mig selv og samtidig fået hjælp til at finde nye, spændende og resultatskabende veje.

Mette er åben, altid glad, tillidsvækkende og dybt professionel. Hun har tydeligvis gået vejen selv, hvilket jeg oplever som en obligatorisk forudsætning for en dygtig coach og mentor. Hun har en unik evne til koble sig på en persons energi, der sammen med hendes evne til at stille målrettede og præcise spørgsmål åbner muligheden for personlig udvikling på et virkelig dybt plan.

Jeg anbefaler varmt Energy Mentor og Mette Rud til både private og virksomheder, der ønsker kortere eller længere forløb omkring dybdegående personlig og/eller professionel udvikling. Jeg anbefaler ligeledes en Energilæsning til enhver, der står et sted i livet, hvor et dybere perspektiv er en hjælp til at håndtere alt fra en specifik udfordring til en generel større forståelse af sig selv og egne handlemønstre.”

“Energilæsningen hos Mette var overvældende på en fantastisk måde. Det hele foregik på telefonen imellem Las Vegas og København. Hun havde ingen forudsætning for at kende mine familiemæssige forhold eller min livssituation i det hele taget. Helt uventet blev hun fra start kontaktet af min afdøde mor, der gik bort i 2019, som havde en insisterende besked til mig. Jeg kunne mærke min mor og det budskab, hun bragte til mig via Mette, var SÅ virkeligt og realistisk. Jeg troede simpelthen ikke, det kunne lade sig gøre – men det kunne det. Det var en meget rørende, realistisk, stærk og intens oplevelse for mig.

Den efterfølgende energilæsning var læringsrig og berigende, fordi den satte så meget på plads for mig i forhold til mit livsindhold, livskvalitet og helbred lige nu. Jeg har kunnet bruge energilæsningen til en mere dedikeret pejling og retning af mit fokus, og hvorledes jeg kan tage bedre vare på mig selv. Den har sat nogle elementer markant på plads. Hvor jeg før har været flagerende, uvidende og negligerende på ting, som jeg nok inderst inde har vidst, jeg skulle være mere lydhør for. De ting er jeg nu opmærksom på.

Den har gjort en væsentlig forskel. Jeg har fået nogle konkrete ting at vide, der har bevirket, at jeg har kunnet justere min adfærd i dagligdagen. Jeg er kommet i dybere kontakt med mig selv, tager de signaler jeg mærker alvorligt og oplever mere energi og overskud. Det hjælper mig til at skære “overflødige” handlinger ud af min hverdag og sætte skarpere opmærksomhed på det, der er meningsfyldt for mig. Det gælder også i forhold til mine relationer.

Sessionen hos Mette var berigende, nærværende, kærlig og meget forbunden. Jeg mærkede en tryghed og fortrolighed, og jeg stolede 100% på hende fra start til slut. Mette kan komme i kontakt med selvet i mennesket, sjælen og den rene kerne i mennesket. Den DU er. Det er virkelig unikt, for hun sætter ord på noget, som jeg ikke selv har kunnet skabe en stemme om. Fordi ‘jeg’ er noget jeg godt ved og jeg mærker, men ikke kan definere verbalt. Det satte Mette ord på. Derudover kan hun på et overordnet plan gøre opmærksom på, hvordan man kan tage bedre vare på sig selv, hvad éns mission og retning på kortere sigt er, hvis man er åben og sætter sin lid til processen og arbejdet med sig selv.

Jeg anbefaler en session hos Mette til at få en større klarhed over, hvem du er og at give dig troen på og styrken til at leve et værdigt liv, der giver mening for dig. Du har mulighed for at stille et par spørgsmål og jeg anbefaler dig at overveje nøje, hvad det er du gerne vil “stille ind på” hos dig selv. Ikke på et alt for detaljeret niveau, men på et overordnet plan i forhold til elementer på din livsarena, du har brug for at få en større indsigt i. Når du træder ind i en session med Mette, så vær klar. Giv dig selv fuldt ud, vær 100% nærværende og opmærksom, hav en notesblok klar og tag imod optagelse af sessionen på en lydfil. Det er en fremragende oplevelse!”

“Jeg har været til energilæsninger hos Mette 3 gange siden 2020. Hver gang er jeg gået derfra med følelsen af at være blevet set og guidet på kærligste vis. Jeg føler mig afklaret, beriget og fuld af gåpåmod. Jeg er kommet med et mudret billede af en situation eller nye muligheder. Jeg går derfra med følelsen af, at jeg ved, hvad jeg skal og hvilken vej jeg skal forfølge. Mette giver et meget fint helikopterblik på, hvor jeg står lige nu, og hun giver mig konkret og afklaret hjælp til at se de veje, jeg kan gå i fremtiden.”

“Tusind tak! Det var en fantastisk energi session. Meget dyb. Jeg er grundlæggende kommet i mærkbar mere ro efter vores session. Det har haft en stor effekt på, hvordan jeg er i livet.”

Back To Top