skip to Main Content

“Det bedste coaching forløb jeg har prøvet! Fantastisk oplevelse at få en energilæsning hos Mette, som ramte spot on. Samtidig oplever jeg for første gang en coaching, der gør en forskel og giver så god mening for mig. Mette går nogle lag dybere og rammer plet. Jeg har efter bare de første sessioner fået så meget med mig, som jeg allerede nu har stor glæde af og som vil følge mig resten af livet. Mette er utrolig dygtig til det, hun laver og samtidig et meget empatisk og behageligt menneske. Jeg vil anbefale alle, der står med udfordringer til at snakke med Mette”

“Mette er dygtig til at skabe et rum, hvor ord og energi flyder frit. Jeg har opnået overraskende indsigter og nye perspektiver på områder, der hjælper mig til endnu bedre resultater både privat og professionelt. Jeg har fået klarhed på, hvornår jeg kommer til at spænde ben for mig selv og samtidig fået hjælp til at finde nye, spændende og resultatskabende veje.

Mette er åben, altid glad, tillidsvækkende og dybt professionel. Hun har tydeligvis gået vejen selv, hvilket jeg oplever som en obligatorisk forudsætning for en dygtig coach og mentor. Hun har en unik evne til koble sig på en persons energi, der sammen med hendes evne til at stille målrettede og præcise spørgsmål åbner muligheden for personlig udvikling på et virkelig dybt plan.

Jeg anbefaler varmt Energy Mentor og Mette Rud til både private og virksomheder, der ønsker kortere eller længere forløb omkring dybdegående personlig og/eller professionel udvikling. Jeg anbefaler ligeledes en Energilæsning til enhver, der står et sted i livet, hvor et dybere perspektiv er en hjælp til at håndtere alt fra en specifik udfordring til en generel større forståelse af sig selv og egne handlemønstre.”

”Efter mere end 23 år i samme firma stod jeg med muligheden for at skifte karrieremæssigt spor. Jeg havde dog brug for at sikre mit næste karriereskridt var forankret i den kerne, som giver mest værdi og mening for mig både professionelt og personligt. Det skulle være en kerne som i så høj grad som muligt var forankret i positiv energi for mig – så en mere holistisk tilgang som sikrede, at jeg fik hele mig selv med i mit næste karriereskridt. Her fik jeg fik anbefalet Mette igennem nogle gode venner.

Jeg oplevede fra første session, at Mette via hendes Energilæsning var utrolig skarp på at tune ind på, hvem jeg var som person, ikke bare som karriere menneske – jeg følte mig virkelig set som en hel person. Det bragte mig ind i en personlig rejse for at finde frem til, hvad der er unikt ved mig som person og blive bevidst om, hvad jeg specifikt bidrager med i min karrieremæssige succeser. Men også hvad jeg vælger at bruge min private tid på og hvorfor.

Igennem forløbet på 5 sessioner lykkedes det mig ikke bare at få defineret meget konkret min karrieremæssige “mission statement” eller “purpose”, som er mit fokus fremover. Men også hvilke elementer jeg skal sikre bliver tilfredsstillet i mit næste karriereforløb. Her har Mette en eminent evne til at guide én igennem den proces og de værktøjer, som får fremlirket essensen af, hvad der giver én livsværdi og mening som person. Det hjalp mig også med at finde den nødvendige ro til at hvile i processen med at skifte karriere samt en helt ny forståelse og tiltro til mig selv og egne evner.

Det gør en kæmpe forskel i et karriereskifte, at vi kan kommunikere med andre mennesker om, hvad vi vil og kan samt at styre processen og narrativer om os selv. Hvis du mangler noget i dit arbejdsliv, eventuelt en dybere mening og/eller ønsker en mere energigivende karriere, så kan jeg kun på det varmeste anbefale Mette og hendes holistiske og energetiske karriererådgivning.”

Back To Top